Workshop Dynamiek van Buikdansen 31 juli 2019

Workshop Dynamiek van Buikdansen 31 juli 2019

Op woensdag 31 juli geef ik deze workshop in studio Roos Belinfante in Bussum van 19.30 tot 21.30 uur.
Het is de tweede avond in de serie van 7 Zinderende Zomerworkshops in juli, augustus en september.

Vraag je jezelf soms af “wat zal ik nu eens doen op deze muziek?” Je danst met plezier de basisbewegingen en soms wil je meer variatie. In deze workshop geef ik je tips om met maar 1 beweging te dansen. Door middel van opdrachten en samen werken, leer je op een eenvoudige manier te variëren. Denk aan gebruik van armen, posities en bewustzijn van de ruimte om je heen. Verras jezelf met nog nooit geziene combinaties en zelf bedacht!

Ik neem je mee door een aantal bewegingen en de variaties die mogelijk zijn. Bijvoorbeeld een horizontale 8 klein en groot afwisselen. Maak hem eens groot of klein, verdeel over 2, 4 of 8 tellen. Dans 2 tellen een halve grote met je rechterheup en 2 tellen de hele figuur, met je linker en rechterheup. Plaats jezelf op de diagonaal en varieer. Je kunt iets door je knieën gaan of juist op je tenen. Of verplaats je door de ruimte. Volg je het nog? Het wordt woensdag avond allemaal duidelijk.

Voor jezelf is het prettig als je de basis bewegingen kent, maar laat het geen belemmering zijn om mee te doen als je graag danst. Met eenvoudige aanwijzingen kun je volop genieten van het dansen.

We gebruiken hulpmiddelen om te variëren met bewegingen. Dat zorgt voor onverwachte combinaties. En ja, we gaan heel veel geld verdienen. Schatrijk naar huis, dat wil jij toch ook?

Tijdens de 6 andere avonden komen ook interessante thema’s aan bod en ze worden gegeven door ervaren docenten cq buikdanseressen. In deze folder lees je er alles over. Of kijk op de evenement pagina van Facebook. Daar vind je ook de updates.

Adres: studio Roos Belinfante, Lammert Majoorlaan 18 bis in Bussum.
Kosten: €22,50 voor 1 workshop. Volg je er meer, dan betaal je een andere prijs.
Aanmelden: www.roosbelinfante.nl; email: roosbelinfante@hotmail.com of bel/stuur een whatsapp bericht 06/10473064.