Verjaardag van een Prinses

Verjaardag van een Prinses

een oriëntaals dans sprookje voor kinderen van 4 tot 8 jaar

Ver weg, in een oosters land, woont een prinsesje in een sprookjesachtig kasteel middenin de woestijn. Ze is vandaag jarig en dat is natuurlijk een groot feest. Maar ze is helemaal niet blij, want er komen geen vriendinnetjes en vriendjes op bezoek om met haar te spelen. 

Met deze introductie neem ik de kinderen mee op reis naar de verjaardag van de prinses. Het is een tocht vol avonturen. Al dansend en spelend dwalen we door de woestijn op zoek naar het kasteel.

We waden door rivieren, klimmen over bergen en vliegen door de lucht. Kamelen en olifanten komen we tegen en slangen liggen op de loer. Eenmaal aangekomen bij het paleis is de prinses dolgelukkig met onze komst en vieren we feest met veel dans.

Deze sprookjes verjaardag dans ik met kinderen van 4 tot 8 jaar.
In BSO verband, op scholen, voor culturele instellingen of  tijdens een verjaardagsfeest thuis.
Als er jongens meedoen zijn er natuurlijk ook prinsen jarig. 

  • geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Maximaal 15 kinderen.
  • de workshop duurt een uur voor BSO of naschoolse opvang en kost €60,-. Exclusief reiskosten van €0,25 per km gerekend vanuit Zeist.
  • voor een kinder verjaardagsfeest duurt de workshop 1,5 uur en bedragen de kosten €90,-. Excusief reiskosten van €0,25 per km gerekend vanuit Zeist. Als de workshop niet thuis gegeven kan worden komt het bedrag van de zaalhuur erbij.
  • zijn de meisjes ouder dan 8 jaar? Dan is de Girls Bellydance Party geschikt voor hen. 

De workshop vraag je aan per per mail of telefoon: 06-11065606 /030- 6911868. Ook als je vragen of andere ideeën hebt, kun je me bellen of mailen.