Valentijnsdag voor Vrouwen

Valentijnsdag voor Vrouwen

Zondag 16 februari van 13.00 tot 17.00 uur. Een feestelijke middag voor vrouwen en we steunen het goede doel Girls Advocacy Alliantie. (GAA). In Budo Centrum Zeist.

Vier je leukste Valentijnsdag op zondag 16 februari in Budo Centrum Zeist. Een feestelijke middag met actieve workshops buikdansen, yoga, qigong of medicin movement. Daarna zetten we swingende wereld muziek op en nodigen je uit om al dansend de middag af te sluiten. Kortom een actieve en gezellige middag voor jezelf, samen met andere vrouwen.

Maak de middag nog leuker en neem je beste vriendin, zus, moeder, dochter of collega mee. Zet de datum in je agenda! Wil je de middag extra feestelijk maken? Trek kleurige kleding aan, een lange rok als je die hebt, draag oorbellen en een bloem in je haar. Neem je lekkerste hapjes en drankjes mee om er samen van te genieten.
Meer informatie vind je in de folder of kijk op de Facebook pagina van het evenement.

reserveer je kaart via hadyr@live.nl | 06-11065606

Programma:
1300 uur: inloop met thee, koffie en inschrijven voor de workshops
13.30 uur: workshop buikdansen.
14.00 uur: workshop yoga.
14.30 pauze met thee, koffie en lekkere hapjes (zelf meebrengen)
15.00 uur: workshops qigong.
15.30 uur: workshop movement medicine.
16.00 uur: afsluiten van de activiteiten en swingen op de leukste wereldmuziek. Genieten van de lekkerste hapjes en drankjes die we meebrengen.

Er is geen pin aanwezig, dus neem contant geld mee.
De opbrengst gaat naar het goede doel: Girls Advocacy Alliantie. (GAA).
Wil je de laatste nieuwtjes lezen of makkelijk iemand uitnodigen? Kijk dan op de Facebook pagina.
Of download de folder hier.

Tijden: 13.00 – 17.00 uur.
Locatie: Budo Centrum Zeist, Godfried van Seijstlaan 39, 3703 BR.
Contact: hadyr@live.nl / 06-11065606
Kosten: €10,-.. Inclusief thee, koffie en de workshops.
Betaling: kaarten kun je reserveren via hadyr@live.nl. Maak het bedrag over naar rekening NL91 TRIO 0212 1861 91 tnv Vereniging Okidoki, Zeist. Vermeld daarbij Valentijnsdag, je naam, woonplaats en het aantal kaarten. Wil je op de dag zelf betalen, neem het bedrag gepast mee, er is geen pin aanwezig. Informatie over de betaling vind je ook hier.

Buikdansen.
Buikdansen is een super vrouwelijke dans en heerlijk om zelf te doen. Schud je heupen en schouders los en je ontspant meteen. Eenvoudige aanwijzingen en je tekent ronde figuren met je heupen en maakt sierlijke bewegingen met je armen. Natuurlijk leer je ook hoe je krachtige accenten maakt met gebruik van heup, been en arm spieren. Een paar eenvoudige passen en we dansen met z’n allen door de ruimte op Oriëntaalse muziek die afwisselend vrolijk, aanstekelijke of meeslepend is. De workshop wordt nog feestelijker als je kleurige kleding en misschien een lange rok draagt.
Ik (Hadyr) geef de workshop en heb inmiddels ruim 20 jaar ervaring met het geven van buikdans workshops bij verschillende gelegenheden. Ik doe het met veel plezier en passie, zoals je op de andere pagina’s kunt zien.

Gigong.
Joyce Kuster geeft de workshop Qigong in combinatie met adem technieken. Een boeiende workshop met tips en oefeningen waar je dagelijks iets aan hebt.
“Ik ben Joyce Kuster en beoefen dagelijks Qigong met adem technieken. In beide disciplines ben ik gecertificeerd en met regelmaat volg ik updates.
Qigong en Ademen zorgen samen voor vloeiende bewegingen die het lichaam voeden Normaal bewegen we vanuit fysieke kracht. Qigong werkt vanuit innerlijke kracht, waarbij onze focus ligt op het voelen, doen en weer voelen. Onze ruggenwervels zijn van vitaal belang voor het doorstromen van energie en het voeden van ons lichaam. Een reden waarom we de wervels zo soepel mogelijk willen maken en werken vanuit Mingmen. Een punt liggend tussen de Lumbale wervels 3 en 4. De oefeningen zijn eenvoudig, snel aan te leren en kunnen zittend, staand of liggend worden uitgevoerd. Jong en oud kan meedoen. Bij deze workshop ga ik uit van zittende bewegingen met eenvoudige oefeningen die de ruggenwervels los maken, je kunt ze thuis uitvoeren zittend achter je computer of voor de TV”.

Kundalini Yoga.
Kundalini yoga is behalve praktisch ook zeer krachtig. Het balanceert het kliersysteem en versterkt het zenuwstelsel. Het helpt je kalm, gecentreerd en helder te blijven tijdens alle uitdagingen van je leven. Door het beoefenen van kundalini yoga groei je. Je voelt je vitaler en energieker. Kundalini yoga is al duizenden jaren oud en komt uit Noord India. 
Hagit geeft de workshop. Op haar website vind je meer informatie.

Movement medicine.
Movement medicine is een bewegingsmeditatie, met de bedoeling een zoektocht te ondergaan om de verbinding te creëren met jezelf en de wereld. Movement Medicine integreert fysieke, artistieke, spirituele, sjamanistische en therapeutische oefeningen om menselijke creativiteit, heling en transformatie te stimuleren, gericht op de relatie met onszelf, elkaar, de aarde en de spirit of life.
Hagit geeft de workshop. Op haar website vind je meer informatie.

reserveer je kaart via hadyr@live.nl | 06-11065606