Tocht door de woestijn

Tocht door de woestijn

kinder workshop

Een bonte stoet trekt door de woestijn. Handelaren, slangenbezweerders, paarden en kamelen, dansers en danseressen. Ze zijn op weg naar de volgende oase en onderweg maken ze spannende avonturen mee: sissende slangen, hitte, djinns, watergeesten en fata morgana’s.

Dit avontuur van Caravan Saray is een meedansvoorstelling voor en door kinderen. Wij maken met de kinderen een muzikale reis op oriëntaalse muziek en
werken op speelse wijze aan een voorstelling.
Tocht door de Woestijn kan nagespeeld worden in kleine kring – bijvoorbeeld op een kinderfeestje, maar ook op scholen, bij kinderopvang, buurtfeesten en evenementen.

Tocht door de Woestijn wordt begeleid de buikdanseressen Sadiya en Hadyr.
Beide hebben ruime ervaring in het geven van voorstellingen en workshops aan kinderen. Met hun aanstekelijke enthousiasme nemen ze kinderen én volwassenen moeiteloos
mee in het verhaal.
Beide staan garant voor een ontspannen, feestelijke sfeer en heel veel plezier.

Tocht door de Woestijn duurt ongeveer anderhalf uur en kost vanaf 150 euro. Wilt u meer informatie, mail dan naar info@caravansaray.nl. Kijk ook op www.caravansaray.nl.

Caravan Saray maakt ook voorstellingen en workshops op maat. Denkt u daarbij aan workshops specifiek voor moeders en dochters, voor het hele gezin en voor u en uw collega’s.
Kijk ook op onze Facebook pagina voor uitgebreider nieuws.