Online buikdanslessen

Online buikdanslessen

Op woensdagavonden 9 en 23 maart bied ik online buikdanslessen aan via Zoom. We dansen van 20.00 tot 21.00 uur.

Vraag hier een proefles aan.

De lessen zijn voor beginners te volgen en ook als je al langer danst, ieder krijgt voldoende uitdaging.

In de lessen diepen we per keer een andere (basis) beweging uit. Bijvoorbeeld hoe maak je een heup- of schouder shimmy, een ronde heupcirkel of je leert met sierlijke armen dansen. Kortom, een goede manier om te blijven dansen, je techniek uit te breiden, te verbeteren en samen al dansend genieten van de mooie muziek. Na afloop praten we nog even gezellig na met wie tijd en zin heeft. Probeer het uit en meld je aan. Het kost je een uur van je tijd.

Waar: thuis via Zoom.
Je hebt een laptop, pc, tablet of smartphone nodig, het liefst met camera en microfoon zodat ik je kan zien. Een combinatie van tablet of smartphone en pc werkt ook. Voor een voller geluid adviseer ik om een box te gebruiken ipv alleen je pc of laptop geluid.
Maak zoveel ruimte vrij dat je een paar passen opzij kunt zetten en je armen naar opzij en omhoog kunt bewegen. De link ontvang je op de dag ervoor.

Wat heb je nodig: makkelijk zittende kleding, een (rinkel) sjaal om je heupen, sokken of blote voeten en water bij de hand.

Wanneer: woensdagavonden van 20.00 21.00 uur en voor wie wil is er tijd om gezellig na te praten.

Aanmelden: per WhatsApp (06-11065606) of email (hadyr @ live.nl) dan stuur ik bijtijds de informatie door. Of vul dit formulier in.
De les gaat door als ik 3 aanmeldingen heb op dinsdagavond. Dus meld je aan als je zeker weet dat je meedanst, dan is de kans groter dat de les doorgaat.

Kosten: €10,- per les. Vooraf stuur ik een Tikkie of je maakt het bedrag van tevoren over op nummer NL53 TRIO 0784 8349 11 tnv. G. den Besten, ovv. naam, datum en losse les.