Online buikdanslessen

Online buikdanslessen kun je volgen op woensdagavonden van 19.30 tot 20.30 uur, zolang de lessen op locatie niet doorgaan.

In de lessen diepen we per keer een andere basis beweging uit. Bijvoorbeeld hoe maak je een heup- of schouder shimmy, een ronde heup cirkel of je leert met sierlijke armen dansen. Kortom, een goed alternatief voor de lessen die op locatie niet doorgaan en je blijft toch dansen, Probeer het uit en meld je aan. Het kost je een uur van je tijd.

Woensdag 13 januari is de les nog 1 x gratis, ook vanaf 19.30 uur.

Waar: thuis via Zoom.
Je hebt een laptop, pc, tablet of smartphone nodig, het liefst met camera en microfoon zodat ik je kan zien. Een combinatie van tablet of smartphone en pc werkt ook. Maak zoveel ruimte vrij dat je een paar passen opzij kunt zetten en je armen naar opzij en omhoog kunt bewegen. De link ontvang je op de dag ervoor.

Wat heb je nodig: makkelijk zittende kleding, een (rinkel) sjaal om je heupen, sokken of blote voeten en water bij de hand.

Wanneer: woensdagvonden van 19.30 tot 20.30 uur.

Aanmelden: per WhatsApp (06-11065606) of email (hadyr @ live.nl) dan stuur ik bijtijds de informatie door.

Kosten: €10,- per les. Te betalen met een Tikkie of je kunt het bedrag overmaken naar nummer NL53 TRIO 0784 8349 11 tnv. G. den Besten, ovv. naam, datum en losse les.