Magie van de DIVA

Magie van de DIVA

Ga mee op zoek naar de magische kant in jezelf.
Woensdag avond 4 augustus van 19.30 – 21.30 uur in Bussum.

Onze DIVA kant is kleuriger, grootser, speelser, sprekender en sprankelender dan onze dagelijkse vertrouwde ik. Maar hoe vaak zijn we ons bewust van haar aanwezigheid en laten we haar zien? In deze workshop zoeken we haar op en laten haar stralen.

We beginnen met gangbare buikdans bewegingen die je afwisselend zacht/klein en krachtig/groot maakt. We leren een aantal combinaties en oefenen met improvisatie opdrachten.
Dan is het tijd om de magische glans aan te brengen en onze Diva’s tot leven te toveren.

Een van mijn buikdans diva’s is Mona el Said. Destijds had ik maar 1 video en daar danste onder andere Mona. Eindeloos vaak heb ik gefascineerd gekeken. De afwisseling van grootse en kleine bewegingen; bewegingen die ze op haar unieke manier varieert; herhalen zonder dat het ook maar even saai wordt; subtiele sfeer veranderingen. Haar onnavolgbare muzikaliteit en diva houding, soms elegant en op de tenen, dan weer stevig op de grond. Al deze elementen komen samen in de video die ik als inspiratie gebruik. Ze danst het nummer Raks Mona.

Zoals je van mij gewend bent geef ik heldere uitleg bij de bewegingen en krijg je variaties op verschillend niveau aangeboden zodat de workshop geschikt is voor beginners en gevorderde deelneemsters

Wanneer: woensdagavond 4 augustus 19.30 – 21.30 uur..
Waar: Everest zaal van Klim- en Buitensportcentrum Rock Steady, Zanderijweg 12-14, Bussum
Kosten: €22,50 per keer, €145 voor alle 7 workshops, €127,50 voor 6 workshops, €107,50 voor 5 workshops
Info & opgave: roosbelinfante@hotmail.com; www.roosbelinfante.nl
Bel/app: 06/10473064