Internationale Dag van de Dans 2021

Internationale Dag van de Dans 2021

Donderdag 29 april is het zover, van 17.15 – 17.30 uur via Zoom en ik nodig je uit om mee te doen.

Dit jaar is mijn Internationale Dag van de Dans online. Een mooie gelegenheid om te vieren hoe graag we dansen, hoe goed we ons dan voelen en hoe leuk het is om samen te dansen. En misschien kunnen we over een paar weken weer “in het echt” dansen.
Genoeg redenen om je mooiste rinkel heupsjaal aan te trekken!

Het wordt geen gewone les, maar een flow dans feestje. Ik deel mijn mooiste, meeslependste en meest swingende muziek. We gebruiken eenvoudige bewegingen, pasjes en combinaties die iedereen kan volgen en op eigen niveau varieert. Plezier staat voorop.

Deelname is gratis.

Meld je aan: per WhatsApp (06-11065606) of email (hadyr @ live.nl).

Waar: thuis via Zoom.
Je hebt een laptop, pc, tablet of smartphone nodig, het liefst met camera en microfoon zodat ik je kan zien. Een combinatie van tablet of smartphone en pc werkt ook. Maak zoveel ruimte vrij dat je een paar passen opzij kunt zetten en je armen naar opzij en omhoog kunt bewegen. Donderdag ontvang je de Zoomlink. .

Wat heb je nodig: makkelijk zittende (kleurige) kleding, een (rinkel) sjaal om je heupen, sokken of blote voeten en water bij de hand. Of als je wilt, trek je mooiste buikdans kleding uit de kast en doe armbanden, oorbellen en haarbloemen om.

Door heel Nederland wordt gedanst op dit tijdstip. Samen met Dansondernemers.nl zijn er verschillende mogelijkheden om mee te doen. Kijk op de website of de facebook pagina Dans in Actie voor meer informatie.