Girls Bellydance Party

Girls Bellydance Party


buikdansen voor meisjes van 8 tot 12 jaar

Is je dochter dol op glitters, glimmers, nagellak en zichzelf mooi maken? Wat te denken van een feest waar ze samen met haar vriendinnen kan kiezen uit glimmende armbanden en kleurige rinkel heupsjaals? Dit hoort bij de buikdans workshop zoals ik die geef. De jarige krijgt als extra een buikdansrokje en topje aan. En ik geef een passende attentie. 

De girls bellydance party is een feestelijke buikdansworkshop vol verrassende moves, afgestemd op hun leeftijd. Heel veel plezier en meisjes die zich samen goed voelen. Tijdens de workshop besteed ik aandacht aan een positief lichaams bewustzijn.

Dan is het tijd om te dansen. Spelenderwijs leer ik ze de basisbewegingen op vrolijke arabische muziek. Tegen het einde hebben we een swingende dans die we aan de ouders kunnen laten zien. Het feest is compleet als de meisjes hun ouders uitnodigen om samen te dansen.

  • voor meisjes van 8 tot 12 jaar. Met een maximum van 12 kinderen.
  • de workshop duurt een uur voor BSO of naschoolse opvang en kost €60,-. Exclusief reiskosten van €0,25 per km gerekend vanuit Zeist.
  • voor een kinder verjaardagsfeest duurt de workshop 1,5 uur en bedragen de kosten €90,-. Excusief reiskosten van €0,25 per km gerekend vanuit Zeist. Als de workshop niet thuis gegeven kan worden komt het bedrag van de zaalhuur erbij.
  • een extra mogelijkheid is om zelf heupsjaals te maken.
  • zijn de kinderen jonger dan 8 jaar? Dan is de Verjaardag van een Prinses geschikt voor hen.

Dit foto album geeft een indruk van mijn workshops tijdens verjaardagsfeesten, buurtfeesten en andere evenementen.

Je vraagt deze workshop aan per per mail of telefoon: 06-11065606 /030- 6911868. Heb je vragen of andere ideen, je kunt me altijd bellen of mailen.