buikdans workshops

buikdans workshops

Buikdans workshops zijn een feestelijke aanvulling, passend bij verschillende gelegenheden. Het is een compacte en verrassende manier om kennis te maken met buikdansen. Rinkelende heupsjaals verhogen het dansplezier. Of boek een sfeervol optreden in combinatie met de workshop. Vrouwen, mannen, kinderen, ouderen, iedereen doet met plezier met mij mee.

Denk aan deze mogelijkheden:

  • Feesten, verjaardagen, vrijgezellenparty’s, familiebijeenkomsten.
  • Teamworkshops voor bedrijven, culturele instellingen en scholen.
  • Evenementen, straatfeesten en festivals.

De basis workshop duurt 2 uur. De aanstaande bruid, jarige of jubilaris wordt mooi aangekleed en iedereen kiest een rinkelende heupsjaal. De kennismaking met de buikdansbewegingen kan beginnen. Dit gedeelte duurt ruim een uur. Na een pauze van 10 minuten werken we aan een korte choreografie op vrolijke Arabische of Turkse muziek. Op een feestelijke oriëntaalse manier sluiten we de workshop af.
Lees dit artikel over waarom een buikdansworkshop heel geschikt is voor uw verjaardag, familiefeest, bedrijfsfeestje of festival.

Vrijgezellenfeesten en verjaardagen zijn bij uitstek geschikt om er een feestelijke middag/avond van te maken. De aanstaande bruid of jarige wordt mooi aangekleed en ieder kiest een rinkelende heupsjaal. Het nadoen van de basisbewegingen die ik uitleg, zorgt meteen voor een ongedwongen sfeer. Misschien voelt het in het begin vreemd om de heupen te schudden, maar tegen het einde van de workshop danst iedereen vrolijk en ongedwongen mee. Buikdansen kent een bijzondere manier om de bruid of jarige te feliciteren en geluk te wensen. Aan het einde zetten we ze in het zonnetje en daarmee sluiten we de workshop af.

Bedrijven vragen de workshop vaak aan in het kader van teambuilding. 
Een gelegenheid waar collega´s op non-verbale manier met elkaar communiceren. 
Mijn uitnodigende manier van werken zorgt voor een plezierige sfeer waarin de niet-alledaagse bewegingen met humor de revue passeren.
Iedereen danst op zijn/haar eigen manier. Spelenderwijs nieuwe motorische vaardigheden leren en al doende het zelfbewustzijn versterken. De muziek zorgt voor inspiratie, zet in beweging en in het nu. Kortom, ontmoet collega´s in een ongedwongen sfeer. Het is ook een energiek intermezzo tijdens of na een lange vergaderdag. Als deelnemers elkaar nog niet of niet voldoende kennen, is buikdansen uitermate geschikte manier om het ijs te breken.

Voor scholen passen de workshops binnen het vak culturele en kunstzinnige vorming. Tijdens feestelijke dagen van basisscholen combineer ik een optreden en dansen. Kinderen, juffen en meesters ieder danst mee. Veel plezier met en om elkaar.

Kosten. 
Voor groepen van 8 tot 13 personen bedragen de kosten voor een basis workshop van 2 uur € 20,- pp. Prijzen voor kleine en grotere groepen komen in overleg tot stand. Als extra kan ik zorgen voor verse muntthee tijdens de ontvangst en in de pauze. Aangevuld met baklava, vijgen, dadels en Turks fruit komen de kosten op €5,- pp .

Bijkomende kosten.
– zaalhuur. In Zeist en Utrecht kan ik verschillende ruimtes huren, voor kleinere en grotere groepen. De gemiddelde prijs bedraagt € 50,- per dagdeel. 
Natuurlijk kom ik de workshop ook bij u thuis geven, of op een andere locatie die uzelf regelt.
– reiskosten: Ik reken € 0,25 per km, als de locatie meer dan 10 km buiten Zeist ligt.

De precieze invulling van de workshops gaat in overleg, waarbij uw wensen centraal  staan. Telefonisch maken we de afspraken: 030-6911868 / 06-11065606. Of per email: hadyr@live.nl.

Daarnaast bied ik regelmatig thematische workshops aan waarin een bepaalde stijl wordt uitgediept. Oriëntaalse pop; Egyptische klassieke en moderne buikdans, baladi, stokdans, Turkse klassieke en moderne stijlen en Libanese buikdans en Turkse en Egyptische zigeunerdans.