buikdansles Utrecht en Zeist

buikdansles Utrecht en Zeist

Wil je leren buikdansen maar denk je dat je te dik, te dun, te oud, te jong, te stijf of te lenig bent? Dat klopt niet.
Iedere vrouw kan leren buikdansen!
Elke proefles weer zie ik het verschil hoe veel losser en met meer plezier iedereen danst aan het einde van de les. De bewegingen maken je vrolijk en zijn goed voor je body en je brein.

Je beweegt intensief en toch ontspannen op Arabische muziek. Alleen vrouwen doen mee en de groepen zijn klein. Kom buikdansen en leer je lichaam op een andere manier kennen. Je maakt verrassende bewegingen en al dansend gebruik je spieren van je rug, buik, heupen en armen die je versterkt en soepel maakt. Geniet van jezelf, samen met de andere vrouwen en voel je vrolijk en vrouwelijk.

Neem het van me aan en schrijf je nu in voor een proefles van €10,-

Volg nieuwe cursussen in Utrecht of Zeist voor vrouwen van 18 tot 88 uit alle culturen met en zonder danservaring.

Weet je niet zeker of je het leuk vindt? Vraag een proefles aan. Kun je niet op de datum van de eerste les en wil je meedoen? Bel 06-11065606 / 030-6911868 of mail naar hadyr@live.nl.

Buikdansen is geschikt voor vrouwen uit alle culturen, ongeacht leeftijd of postuur, met en zonder danservaring. 

Draag kleding die makkelijk zit, zoals een lange (sport)broek, t-shirt of top en je kunt op blote voeten dansen.

De volgende uitspraken zijn van cursistes:

 • Ik dans al enkele jaren met veel plezier bij Hadyr – eigen naam Gerie. Gerie brengt mij in haar buikdanslessen in mijn lichaam, in mijn vrouwelijkheid. Haar plezier en passie zijn aanstekelijk en ik kom er altijd erg ontspannen en vrolijk van terug. Ze legt de bewegingen technisch heel goed uit. We dansen zonder spiegels wat maakt dat er meer ruimte is voor contact met de andere vrouwen, voor samen lachen en voor het ervaren van de bewegingen ipv te zien of je het mooi doet of niet. Ik gun het elke vrouw om bij Gerie te dansen en je vrouwelijke schoonheid te ervaren en ontwikkelen! Nanni, (Utrecht)
 • Buikdansen is mijn passie. Als je een dag hard gewerkt hebt kom je weer helemaal tot jezelf door de bewegingen van de dans. Je komt dichterbij jezelf. En kan alles loslaten. Ik kom altijd lichamelijk moe, maar met een leeg hoofd thuis. Weg is alle stress van de dag. Heerlijk. Jose, (Odijk)
 • Ik geniet enorm van de lessen van Gerie. Ze weet in haar lessen een bijzonder gezellige, ontspannen sfeer te creëren. Ze brengt humor in de groep en tegelijkertijd wordt er bijna ongemerkt hard gewerkt. Bij Gerie krijg je iedere les een volledige body-workout en leer je veel over de verschillende aspecten en stijlen van de Oriëntaalse dans. Ze heeft aandacht voor het individu, voor de verschillende niveaus van haar leerlingen en voor de verschillende manieren waarop haar leerlingen leren en dansen. Daardoor komen binnen de les zowel de absolute beginners als de meer gevorderde leerlingen aan hun trekken. De ene leerling leert vooral door kijken en nadoen terwijl de andere leerling behoefte heeft aan ontleding van de dansbeweging. Gerie doet allebei erg goed. Ik ga na de les altijd moe, maar ontspannen en geïnspireerd naar huis. Ilse, (Zeist)
 • Oriëntaals dansen is voor mij een moment in de week waar ik naar uitkijk. Ik hou van de muziek, het samen met andere vrouwen bewegen en het is een fijne manier om los te komen uit mijn hoofd en contact te maken met mijn lichaam. Ik krijg er energie van. Gerie heeft een perfecte mix in haar manier van lesgeven tussen humor en ook echt serieus technieken aanleren. Het heerlijkste is als we echt een dans hebben geleerd en deze samen dansen. Sandra, (Maarn)
 • De manier van lesgeven van Gerie (Hadyr) vind ik geweldig!! Zij zorgt voor bewustwording van je lichaam en je geest, de beweging laten ontwikkelen, voelen wat bij je past, dat is voor mij essentieel. Vooral nu ik ouder word en mijn fysieke energie afneemt.. Het zou echt voor iedereen goed zijn om te dansen. Ik ben ook positief over hoe ze tijdens de lessen anticipeert op de verschillende behoeftes van de cursisten en het op deze manier interessant houdt voor buikdanseressen van verschillende niveaus ! Morena. (Hilversum).
 • Buikdansen is een ontzettend fijne manier van bewegen waarbij je je hele lichaam gebruikt. Het werkt heel ontspannend en is ook nog eens hartstikke leuk. Gerie geeft op een leuke en ontspannen manier les. Serieus genoeg om écht iets te leren, maar ook met humor en ontspannen genoeg zodat je je vrij voelt en het voor elk niveau geschikt is. Ik ga altijd blij naar huis! Marijn. (De Bilt).
 • Een fijne, vrije en open buikdansles, waar je elke week gegarandeerd met nieuwe energie vandaan komt! E, Utrecht
 • “Dank je wel voor de heerlijke les gisteren. Ik heb nog steeds een lach op mijn gezicht”. Judith (Culemborg)
 • “Als lerares vind ik je heel fijn, je eigen lijf en dans zijn overtuigend, de opbouw van de les en de uitleg zijn erg goed.” Betty (Utrecht) 
 • “Ik voel me op mijn gemak, ontspan van de dagelijkse stress en ben blij dat deze les geschikt is voor mij ook al ben ik ouder dan 50 jaar.” Antoinette (Utrecht)
 • “Een heerlijk uurtje voor mezelf, prachtige muziek, veel zachte bewegingen, blote voeten en lekker genieten van het dansen.” Anna (Utrecht)
 • “Bewegingen klein en subtiel houden is voor mij een nieuwe danservaring. Buikdansen brengt meer verbinding met mijn gevoel.” Katrina (Utrecht)
 • “Dit is zoveel leuker dan fitness. Al dansend heb ik mijn vrouwelijkheid herontdekt.” Simone (Utrecht)
 • “Sporten is niet mijn ding. Toch wilde ik bewegen. Met heel veel plezier dans ik nu. Buikdansen is niet alleen je buik bewegen. Je hele lijf danst. Zo anders dan de dansen die we kennen. Zelfs met mijn stijve lijf gaat dit goed.” Irma (Zeist)
 • “Mijn rug is vrolijker als ik op vrijdagochtend wakker word.” Marlou (Utrecht)
 • “De 5 gevolgde lessen vind ik een openbaring. Lekker los durven gaan in de mooie sierlijke bewegingen en de ritmische muziek.” – Ineke (Zeist)
 • “Voor mij is buikdansen bij Hadyr een leuke en gezellige manier om aan mjn houding en buikspieren te werken.” Jose (Bosch en Duin)
 • “De muziek vind ik erg mooi en altijd kom ik vol energie uit de les.” Simonne (Bilthoven)
 • “Als de muziek begint te spelen, kun je niet anders dan meedansen.” Marielle (Bunnik)
 • “De muziek was wel even wennen maar ik heb zoveel lol in het buikdansen. Dat kan alleen maar goed zijn!” Nienke (Werkhoven)

Regelmatig verzorgen cursistes optredens voor diverse gelegenheden. Dit foto album geeft een indruk.