Buikdansfeest 18 juni in Zeist

Buikdansfeest 18 juni in Zeist

Het leukste buikdansfeest is terug van weggeweest. Fantastische en gevarieerde optredens met de twee beste buikdanseressen van Nederland (Leana en Iris) en aansluitend swingen op wereldmuziek. Zet de datum in je agenda en mis dit feest niet.

Sense of Bellydance pakt weer uit met een bijzonder zomers buikdansfeest. Het eerste deel van de avond kun je genieten van gevarieerde optredens, zowel solo als duet en groepsdansen. Daarna draaien we uitnodigende wereld muziek van buikdans tot salsa tot bollywood en alles ertussenin.

Al 10 jaar zeggen we achteraf, dit was het beste feest ever. Maar elke keer weten we er iets extra’s aan toe te voegen. Dit jaar is het bij voorbaat al duidelijk, met alle (voor ons) nieuwe danseressen op het podium.

In de bazaar is Webshop Majorelle aanwezig. met de mooiste dansoutfits, heupsjaals en meer bellybling. Kijk op haar site en als je iets moois ziet, stuur haar een bericht dan ze neemt het voor je mee, zodat je tijdens het feest kunt passen en betalen.,

Het thema van de avond is zomers GEEL-GROEN, kijk in je kledingkast of je iets passends ziet en trek het aan.

Programma:
19.15 – 23.00 uur.
18.30 uur: deur open
19.15 uur.: optredens en pauze
21.15 uur: swingen op wereldmuziek

Kosten:
Een kaartje kost €12,50,- in de voorverkoop tot 12 juni. Vanaf 1 april te bestellen via deze link. Na 14 juni en aan de deur: €15,00.

Locatie:
Torenlaan Theater, Torenlaan 38, 3701VK Zeist.
Parkeren kan in de parkeergarages aan de Antonlaan ongeveer 100 meter lopen vanaf het Theater.
Het busstation is op 5 minuten loopafstand.

Volg de laatste updates en ander nieuws: Facebook: Sense of Bellydance
Instagram: @senseofbellydance

Dit zijn de danseressen: