buikdansen en percussie

buikdansen en percussie

Zondag 4 september van 14.00 tot 16.00 uur: Buikdansen en live percussie.

Een workshop waarin je danst op de ritmes die de percussie sectie speelt.   Je leert buikdans bewegingen en combinaties die we apart oefenen en vervolgens dansen we op de ritmes die de percussie groep speelt. Ervaar hoe bijzonder het is om te dansen terwijl de muziek live gespeeld wordt. We dansen op de ritmes malfoof en maksoom.

De malfoof is een opzwepend ritme in 2/4 maat. Het wordt vaak gebruikt om op te komen en om je dans mee af te sluiten. Het is ook geschikt voor shimmy’s. We dansen combinaties met sluiers en we maken diverse shimmy moves. 
De maksoom is een veel gebruikt ritme bij het buikdansen. Het is een 4/4 maat en wordt gecombineerd met verschillende bewegingen: passen door de ruimte, op de plaats, ronde en staccato bewegingen. Je leert de moves en hoe je de overgangen maakt.
De les bouw ik zo op dat het voor beginners geschikt is en voor wie al langer danst. Een verrassend begin van mijn seizoen met buikdans lessen.   De workshop is geschikt voor vrouwen en meiden
vanaf 15 jaar met en zonder danservaring.   De locatie is CBS De Wegwijzer, Willem Schmidtlaan 2, 3705 Zeist

De kosten bedragen €15,-

  Geef je op voor het buikdansen bij mij: 06-11065606 of mail hadyr @ live.nl   Informatie over en opgeven voor de percussie: 06 52471145 (Paul de Ridder) of paul @ kobadji.nl