Buikdans les in Zeist

Buikdans les in Zeist

Op 4 september begint de nieuwe buikdanscursus.

Tijden: 19.30 – 20.45 uur: beginners / beginners+. 
Inloop vanaf 19.20 uur.

Les data: 4, 11, 18, 25 september, 9, 16, 23 oktober (7x).

Locatie: Wijkcentrum de Koppeling, De Clomp 1904, 3704 KS Zeist-West.
De bus stopt dichtbij en je kunt je auto gratis parkeren. 

Kosten: Voor de cursus betaal je €90,-, een losse les kost €14,- en voor de proefles betaal je €10,-. Als je hebt aangemeld stuur ik een Tikkie zodat je vooraf betaalt. Lukt het niet, neem dan contact met me op.

Wil je weten of buikdansen bij je past? 
Vraag een proefles aan of geef je op voor de cursus.


Benieuwd wat andere vrouwen van de lessen vinden?
Onderaan de pagina lees je verschillende ervaringen.

Draag kleding die makkelijk zit, een broek, rok, t-shirt of top en je kunt op blote voeten dansen. Uit ervaring weet ik dat het fijn is om tussendoor water te drinken, dus neem een flesje mee.

Kun je door omstandigheden een keer niet naar de les komen en meld je een dag eerder af, dan heb je de mogelijkheid om een inhaal les te volgen in Utrecht of je kunt op vrijdagochtend meedoen met een online bellyfit les.

Inmiddels is het ook mogelijk om je gemiste les in te halen via zoom op dinsdag, woensdagavond en donderdagavond. Geef het voor 18.00 uur door, dan stuur ik je de link.
Het kan ook zijn dat je niet op tijd bij de les kunt zijn. Als je het voor 18.00 uur doorgeeft, dan kun je in Zeist en Utrecht online via Zoom buikdansen.


Buikdansen is geschikt voor iedereen van 18 tot 80, uit alle culturen, ongeacht postuur, met en zonder danservaring. 

Deelname is op eigen risico.

De volgende uitspraken zijn van cursistes:

 • Ik dans al enkele jaren met veel plezier bij Hadyr – eigen naam Gerie. Gerie brengt mij in haar buikdanslessen in mijn lichaam, in mijn vrouwelijkheid. Haar plezier en passie zijn aanstekelijk en ik kom er altijd erg ontspannen en vrolijk van terug. Ze legt de bewegingen technisch heel goed uit. We dansen zonder spiegels wat maakt dat er meer ruimte is voor contact met de andere vrouwen, voor samen lachen en voor het ervaren van de bewegingen ipv te zien of je het mooi doet of niet. Ik gun het elke vrouw om bij Gerie te dansen en je vrouwelijke schoonheid te ervaren en ontwikkelen! Nanni, (Utrecht)
 • We bellydance on Thursdays, gather and have fun always, we shake our hips, how merry, doing the shimmy with Gerie, so why wait, come join us! Angela (Utrecht)
 • Buikdansen is mijn passie. Als je een dag hard gewerkt hebt kom je weer helemaal tot jezelf door de bewegingen van de dans. Je komt dichterbij jezelf. En kan alles loslaten. Ik kom altijd lichamelijk moe, maar met een leeg hoofd thuis. Weg is alle stress van de dag. Heerlijk. Jose, (Odijk)
 • Ik geniet enorm van de lessen van Gerie. Ze weet in haar lessen een bijzonder gezellige, ontspannen sfeer te creëren. Ze brengt humor in de groep en tegelijkertijd wordt er bijna ongemerkt hard gewerkt. Bij Gerie krijg je iedere les een volledige body-workout en leer je veel over de verschillende aspecten en stijlen van de Oriëntaalse dans. Ze heeft aandacht voor het individu, voor de verschillende niveaus van haar leerlingen en voor de verschillende manieren waarop haar leerlingen leren en dansen. Daardoor komen binnen de les zowel de absolute beginners als de meer gevorderde leerlingen aan hun trekken. De ene leerling leert vooral door kijken en nadoen terwijl de andere leerling behoefte heeft aan ontleding van de dansbeweging. Gerie doet allebei erg goed. Ik ga na de les altijd moe, maar ontspannen en geïnspireerd naar huis. Ilse, (Zeist)
 • Oriëntaals dansen is voor mij een moment in de week waar ik naar uitkijk. Ik hou van de muziek, het samen met andere vrouwen bewegen en het is een fijne manier om los te komen uit mijn hoofd en contact te maken met mijn lichaam. Ik krijg er energie van. Gerie heeft een perfecte mix in haar manier van lesgeven tussen humor en ook echt serieus technieken aanleren. Het heerlijkste is als we echt een dans hebben geleerd en deze samen dansen. Sandra, (Maarn)
 • De manier van lesgeven van Gerie (Hadyr) vind ik geweldig!! Zij zorgt voor bewustwording van je lichaam en je geest, de beweging laten ontwikkelen, voelen wat bij je past, dat is voor mij essentieel. Vooral nu ik ouder word en mijn fysieke energie afneemt.. Het zou echt voor iedereen goed zijn om te dansen. Ik ben ook positief over hoe ze tijdens de lessen anticipeert op de verschillende behoeftes van de cursisten en het op deze manier interessant houdt voor buikdanseressen van verschillende niveaus ! Morena. (Hilversum).
 • Buikdansen is een ontzettend fijne manier van bewegen waarbij je je hele lichaam gebruikt. Het werkt heel ontspannend en is ook nog eens hartstikke leuk. Gerie geeft op een leuke en ontspannen manier les. Serieus genoeg om écht iets te leren, maar ook met humor en ontspannen genoeg zodat je je vrij voelt en het voor elk niveau geschikt is. Ik ga altijd blij naar huis! Marijn. (De Bilt).
 • Een fijne, vrije en open buikdansles, waar je elke week gegarandeerd met nieuwe energie vandaan komt! E, Utrecht
 • “Dank je wel voor de heerlijke les gisteren. Ik heb nog steeds een lach op mijn gezicht”. Judith (Culemborg)
 • “Als lerares vind ik je heel fijn, je eigen lijf en dans zijn overtuigend, de opbouw van de les en de uitleg zijn erg goed.” Betty (Utrecht) 
 • “Ik voel me op mijn gemak, ontspan van de dagelijkse stress en ben blij dat deze les geschikt is voor mij ook al ben ik ouder dan 50 jaar.” Antoinette (Utrecht)
 • “Een heerlijk uurtje voor mezelf, prachtige muziek, veel zachte bewegingen, blote voeten en lekker genieten van het dansen.” Anna (Utrecht)
 • “Bewegingen klein en subtiel houden is voor mij een nieuwe danservaring. Buikdansen brengt meer verbinding met mijn gevoel.” Katrina (Utrecht)
 • “Dit is zoveel leuker dan fitness. Al dansend heb ik mijn vrouwelijkheid herontdekt.” Simone (Utrecht)
 • “Sporten is niet mijn ding. Toch wilde ik bewegen. Met heel veel plezier dans ik nu. Buikdansen is niet alleen je buik bewegen. Je hele lijf danst. Zo anders dan de dansen die we kennen. Zelfs met mijn stijve lijf gaat dit goed.” Irma (Zeist)
 • “Mijn rug is vrolijker als ik op vrijdagochtend wakker word.” Marlou (Utrecht)
 • “De 5 gevolgde lessen vind ik een openbaring. Lekker los durven gaan in de mooie sierlijke bewegingen en de ritmische muziek.” – Ineke (Zeist)
 • “Voor mij is buikdansen bij Hadyr een leuke en gezellige manier om aan mjn houding en buikspieren te werken.” Jose (Bosch en Duin)
 • “De muziek vind ik erg mooi en altijd kom ik vol energie uit de les.” Simonne (Bilthoven)
 • “Als de muziek begint te spelen, kun je niet anders dan meedansen.” Marielle (Bunnik)
 • “De muziek was wel even wennen maar ik heb zoveel lol in het buikdansen. Dat kan alleen maar goed zijn!” Nienke (Werkhoven)