Bellyfit Workshop 19 augustus in Bussum

Bellyfit Workshop 19 augustus in Bussum

Bellyfit® is een fitness format ontwikkeld door en voor vrouwen, speciaal toegesneden op ons vrouwen lichaam. Het is een combinatie van fitness, (buik)dans en yoga. Met afwisselend opzwepende en rustige meeslepende muziek, werken we aan onze conditie, soeplesse en kracht. Je krijgt steeds opties om bewegingen aan te passen aan wat je kunt. De nadruk ligt op het plezier van bewegen: love how you feel.

We beginnen de workshop met een half uur cardio dansmoves en aansluitend een half uur oefeningen op de mat om de gebruikte spiergroepen te versterken en te ontspannen.

Hit eerste uur is intensief, vandaar dat we het tweede uur verder zittend op de mat verder gaan. De focus ligt dan op schouders, ellebogen, polsen en vingers. Je leert verrassend eenvoudige bewegingen die je spieren sterker maken en andere zachte moves die ontspannend werken.

Houd je van buikdansen en niet van sportscholen? Geef jezelf de kans om bellyfit te proberen. Als je me een beetje kent dan weet je dat ik zeker de buikdans elementen tot hun recht laat komen.

Draag makkelijk zittende kleding, neem een flesje water, gympen en een yoga mat of een dikke handdoek mee.

Wil je armspieren extra aan het werk zetten, neem dan een extra flesje water mee, kettle bells of polsgewichten.

Locatie: Studio Roos Belinfante, Lammert Majoorlaan 18bis, Bussum
Kosten: €22,50
Info, opgave: roosbelinfante@hotmail.com of bel/app: 06/10473064

Er worden de hele zomer door Zinderende Zomerworkshops gegeven.
Het programma vind je in deze folder.