Bellyfit® online

Bellyfit® online

Bellyfit, love how you feel.

Bellyfit® is een fitness format voor vrouwen en gebaseerd op fitness, yoga en dans. De les bestaat uit een half uur cardio (buik)dans bewegingen en een half uur kracht en stretch oefeningen die uit yoga en pilates komen. We werken gericht aan je core (lage buik en rug spieren) en je bekkenbodem spieren, zodat je die versterkt en ontspant. Het format is ontwikkeld voor en door vrouwen om sterker, zelfverzekerder te worden en met meer plezier je lichaam te bewegen. De les is geschikt voor vrouwen van elke leeftijd en conditie. Ben je boven de 30 jaar, dan neemt je spiervolume af en is het extra waardevol om je spieren te trainen in kracht en in soepelheid.

Meld je nu aan voor een proefles.

Wanneer: vrijdagochtend: wekelijks.

Hoe laat:
10.00 tot 11.00 uur online via Zoom.
Vanaf 9.55 uur kun je aansluiten.

Waar:
thuis via Zoom. Je hebt een laptop, pc, tablet of smartphone nodig, het liefst met camera en microfoon zodat ik je kan zien. Vooraf ontvang je de link per email.

Kosten: een proefles kost €5,. Wil je een losse les volgen dan betaal je €8,5o. Een strippenkaart van 4 lessen kost €32,-. Als je hebt aangemeld, dan stuur ik een Tikkie. De strippenkaart is 3 maanden geldig.

Maak ruimte vrij zodat je een paar stappen opzij kunt zetten en wat ruimte pm naar voren en naar achteren te bewegen. Draag makkelijk zittende sportkleding, liefst gymschoenen en verder heb je een yoga mat en water nodig.

Deelname is op eigen risico.

Meer weten over het ontstaan van Bellyfit of wil je de shop met online video’s bekijken? Bezoek dan de website voor inspiratie. Of bekijk deze fragmenten van workshops op YouTube rond het thema water, reach for it of rebel rising.