Bellyfit® online

Bellyfit® online

Bellyfit, love how you feel.
Trakteer jezelf op een heerlijk wekelijks uurtje zodat je fit en ontspannen door de dag beweegt.

Bellyfit® is een fitness format voor vrouwen en gebaseerd op fitness, yoga en dans.

Speciaal voorjaarsaanbod:
volg een gratis proefles of koop een strippenkaart van 4 x voor €24,-. Geldig van april tot 17 mei.

De les bestaat uit een half uur cardio (buik)dans bewegingen en een half uur kracht en stretch oefeningen die uit yoga en pilates komen. We werken gericht aan je core (lage buik en rug spieren) en je bekkenbodem spieren, zodat je die versterkt en ontspant.

Het format is ontwikkeld voor en door vrouwen om sterker, zelfverzekerder te worden en met meer plezier je lichaam te bewegen.

De les is geschikt voor vrouwen van elke leeftijd en conditie. Ben je boven de 30 jaar, dan neemt je spiervolume af en is het extra waardevol om je spieren te trainen in kracht en in soepelheid.

Wanneer: wekelijks
woensdagochtend: 9.00 tot 10.00 uur
vrijdagochtend: 10.00 tot 11.00 uur

Hoe:
online via Zoom.
Vanaf 5 minuten vooraf kun je aansluiten.

Waar:
thuis via Zoom. Je hebt een laptop, pc, tablet of smartphone nodig, het liefst met camera en microfoon zodat ik je kan zien. Vooraf ontvang je de link per email.

Kosten: een proefles kost €5,
Speciaal voorjaarsaanbod:
* vraag een gratis proefles aan of
* koop nu je strippenkaart van 4 x voor €24,- ipv €32,-. Geldig in januari en februari.
Wil je een losse les volgen dan betaal je €8,5o.
Een strippenkaart van 4 lessen kost €32,-.
Als je hebt aangemeld, dan stuur ik een Tikkie. De strippenkaart is 3 maanden geldig.

Maak ruimte vrij zodat je een paar stappen opzij kunt zetten en wat ruimte om naar voren en naar achteren te bewegen.
Draag makkelijk zittende sportkleding, liefst gymschoenen en verder heb je een yoga mat en water nodig.

Deelname is op eigen risico.

Dit is wat cursisten zeggen over mijn bellyfit lessen:

Ik kijk elke week uit naar mijn Bellyfit-les door Gerie. Het is een fijne combinatie van spieren versterken, soepel maken en conditie opbouwen. Doordat het format om de paar weken verandert blijft het lekker afwisselend en uitdagend. Omdat ik ook buikdans en Salsa dans sluiten de bewegingen en muziek goed aan en ga ik er lekker opgewarmd steeds mee mijn weekend in. Zelf vind ik het fijn dat de les online te volgen is, dat past goed in mijn drukke werkweek”. Claudia (Culemborg).

Bellyfit van Gerie via zoom is voor mij een ideale manier van sporten. De bewegingen zijn een leuke mix van vrouwelijk, energiek en krachtig, worden goed uitgelegd en zijn makkelijk te volgen. Reistijd geen en een vrolijk en voldaan gevoel achteraf.” Margot (Huis ter Heide)

In mei 2020, middenin de eerste lockdown ben ik begonnen met bellyfit. Gerie (zus) wilde trainen voor haar certificaat, ik wilde meer conditie voor mijn operatie en mijn fysiotherapie sportlessen lagen stil. Nadat ik voldoende was hersteld ben ik weer mee gaan doen, in het begin minder intensief. Daar is voldoende ruimte voor en Gerie geeft goede aanwijzingen.
De bellyfit les is inmiddels in de plaats gekomen van mijn wekelijkse fysiotherapie. Voor mij is het een fijne manier om mijn dag te beginnen met afwisselend intensief en ontspannen bewegen. Lekker thuis, zonder reistijd en het is natuurlijk ook leuk om mijn zussen regelmatig te zien”.
Clarie (Ede)

Ik ben in mei 2020 begonnen met bellyfit. Mijn (binnen)sportlessen gingen niet door en Gerie (een zus) bood de lessen online aan. Eerst waren we “proefkonijnen” maar toen ze haar certificaat haalde is ze de lessen breder gaan aanbieden en doen meer vrouwen mee. De lessen zijn goed opgebouwd, ik zweet lekker en achteraf voelen mijn spieren lekker los. Buiten de lessen let ik nu regelmatig op mijn houding omdat Gerie er aanwijzingen over geeft. Haar hele uitleg is helder en makkelijk te volgen.
Inmiddels volg ik 2 x in de week bellyfit en heb ik mijn binnensportlessen opgezegd. Ik doe mee via mijn tablet, in de woonkamer zonder reistijd en lekker in de ochtend. Af en toe blijven we napraten, soms doet Clarie (ook een zus) mee. Een leuke bijkomstigheid.
Ria (Bergen op Zoom).

Meer weten over het ontstaan van Bellyfit of wil je de shop met online video’s bekijken? Bezoek dan de website voor inspiratie. Of bekijk deze fragmenten van workshops op YouTube rond het thema water, reach for it of rebel rising.