Bellyfit® online

Bellyfit® online

Bellyfit, love how you feel.

Bellyfit® is een fitness format voor vrouwen en gebaseerd op fitness, yoga en dans. De les bestaat uit een half uur cardio (buik)dans bewegingen en een half uur kracht en stretch oefeningen die uit yoga en pilates komen. We werken gericht aan je core (lage buik en rug spieren) en je bekkenbodem spieren, zodat je die versterkt en ontspant. Het format is ontwikkeld voor en door vrouwen om sterker, zelfverzekerder te worden en met meer plezier je lichaam te bewegen. De les is geschikt voor vrouwen van elke leeftijd en conditie.

Meld je nu aan voor een proefles.

Wanneer: vrijdagochtend: wekelijks.
De eerstvolgende data zijn 18, 25 juni, 2, 23 en 30 juli. Data in augustus volgen binnenkort.

Hoe laat:
11.00 tot 12.00 uur online via Zoom.
Vanaf 10.50 uur kun je aansluiten.

Waar:
thuis via Zoom. Je hebt een laptop, pc, tablet of smartphone nodig, het liefst met camera en microfoon zodat ik je kan zien. Vooraf ontvang je de link per email.

Wil je weten of bellyfit bij je past? Vraag een proefles aan via hadyr@live.nl.

Kosten: De eerste keer is een proefles en kost €5,-.
Een strippenkaart van 4 lessen kost €32,- en een losse les kost €8,50. Je kunt het bedrag overmaken op nummer NL53 TRIO 0784 8349 11 tnv. G. den Besten, ovv. je naam en bellyfit.
Is je inkomen weggevallen en wil je graag meedoen? Neem dan contact met me op.
De strippenkaart is 3 maanden geldig.

Draag makkelijk zittende sportkleding, liefst gymschoenen en verder heb je een yoga mat en water nodig.

Deelname is op eigen risico.

Meer weten over het ontstaan van Bellyfit of wil je de shop met online video’s bekijken? Bezoek dan de website voor inspiratie. Of bekijk deze fragmenten van workshops op YouTube rond het thema water, reach for it of rebel rising.