Activiteiten 2011

Activiteiten 2011

Op zondagmiddag 2 oktober 2011 is er weer een Oriëntaalse Dansmiddag.
Om 14.00 uur geef ik een workshop sluierdans op arabische popmuziek. Dynamisch en kleurig. Vanaf 15.00 tot 17.00 uur draait de dj swingende wereldmuziek om lekker op te dansen en met een kopje verse muntthee erbij kun je gezellig bijpraten met vriendin, zus, moeder of wie er naast je zit. Geniet van een spannende groepsdans op trommel muziek. Wil je een keer een speciale henna tattoo? Latifa zet ze op je arm, enkel of hand.
De middag wordt gehouden in het Noorderpunt, Laan van Vollenhove 10-14 in Zeist Noord. De toegang is gratis. We vragen om cd’s mee te nemen waar je graag op danst en lekkere hapjes of drankjes. Wij zorgen voor muntthee.

Buikdansen in Utrecht tijdens het uitfeest op 4 september 2011.
Met veel plezier hebben we, de buikdanseressen van Sense of Bellydance, 3 straatoptredens verzorgd. Verrast en geboeid publiek bleef staan kijken, van groot tot klein. Zelfs tijdens onze wandeling naar de verschillende locaties trokken we veel bekijks. We willen het vaker gaan doen. Ook op aanvraag!

Bellydance on the Beach!
Zaterdagavond 20 augustus 2011. Mis het niet!
Spetterende optredens, een sfeervolle workshop en lekker dansen.

Buikdansen in het mooiste park van Zeist.
Voor het ultieme zomergevoel: lekker buiten dansen op het gras.

Zomerse buikdansworkshops op woensdagavond in Zeist. Verdiep je techniek of kom kennismaken en nodig je vriendin/collega uit.

Zondagmiddag 3 april 2011 kun je de moooie buikdansshow RonDom Buikdans zien in Utrecht. In theater Kikker. Van 15.00 tot 17.00 uur. Een heel scala aan dansen passeert de revue. Natuurlijk buikdans in veel variatie. En aanverwante stijlen zoals tribal, fusion en modern westers in orientaalse sfeer. Zelf dans ik een turks-orientaals duet met Kyria en een groepsdans romantisch orientaals met mijn collega’s van de regio groep Utrecht. Meer informatie staat op www.rondombuikdans.nl.

Zondagmiddag 13 maart vieren we de Internationale Vrouwendag in Zeist. Een afwisselend programma met een djembe workshop, Marokkaanse modeshow, optredens van de Tamil dansgroep en buikdanseressen Isandria en Hadyr.

Het buikdansfeest in het Torenlaantheater is een gezellige, drukbezochte avond geweest. Veel afwisselende dansoptredens en een volle dansvloer maakten het feest kompleet. Een foto impressie vind u hier.

Zaterdagavond 12 februari 2011 organiseren we een spetterend buikdansfeest. In het Torenlaantheater in Zeist.

Op 30 januari organiseren we de eerstvolgende oriëntaalse dansmiddag.