Activiteiten 2012

Activiteiten 2012

Meedansvoorstelling Oervrouwen op 21 december 2012.
Vier oervrouwen, vier elementen, vuur en aarde, water en lucht, samen dansend als één lichaam. En dan….
We vieren de kortste dag en de terugkeer van het licht. Samen met mijn collegaas Roos Belinfante, Marjan Kleinen en Patty Mohlmann heb ik deze bijzondere voorstelling gemaakt.Gastoptredens verzorg je zelf, als deelneem(st)er.Niet alleen kijken naar de voorstelling, maar ook mee doen en er samen een verrassende en gezellige viering van maken. Voorafgaand aan de voorstelling volg je workshops en na afloop vrij dansen tijdens de after-party.Iedereen is welkom, jong of oud, met of zonder danservaring. Dresscode: groen. Voor meer informatie: kijk op www.oervrouwen.nl. Locatie: restaurant De Duinrand in Oostvoorne.

Zondag 18 november 2012 vieren we de eerstvolgende Oriëntaalse Dansmiddag.
Om 14.00 uur geeft Shaia een workshop Roemeense zigeunerdans. Vanaf 15.00 uur kun je kijken naar optredens en vrij dansen op wereldmuziek van onze dj. Meer informatie staat in de folder.

Zaterdagavond 18 augustus is de warmste mooie avond geweest van de hele zomer.
Heerlijk op blote voeten op het gras, in het zand en in het water dansen. Gevarieerde optredens en workshops, iedereen deed vol enthousiasme mee. Kortom, een onvergetelijke ervaring. Foto’s om na te genieten!

Bellydance on the Beach.
Zaterdagavond 18 augustus 2012. Swingende optredens, sfeervolle workshops en lekker dansen aan het strand.

Vier de vakantie van 17 tot en met 21 juli 2012.
Een zomerse buikdansweek in Uffelte, met lessen en een Orientaals dansfeest.

Zondag 3 juni vieren we het afsluitende vrouwenfeest van MeanderOmnium. In het Hollebloc, Zeist-West. Celia Barrados uit Mexico verzorgt een workshop dansen op Latijns Amerikaanse muziek. De verwenhoek is uitgebreid: nagels versieren, henna, verzorgings advies en een ontspannende nek massage, alles tegen een geringe vergoeding. Roos en ik verzorgen buikdansoptredens. Natuurlijk zijn er lekkere wereldhapjes te koop en zorgt de dj voor uitnodigende wereld dansmuziek. De deur staat open vanaf 13.30 uur. In de folder staat meer informatie.

Op zondagmiddag 2 oktober 2011 is er weer een Oriëntaalse Dansmiddag.
Om 14.00 uur geef ik een workshop sluierdans op arabische popmuziek. Dynamisch en kleurig. Vanaf 15.00 tot 17.00 uur draait de dj swingende wereldmuziek om lekker op te dansen en met een kopje verse muntthee erbij kun je gezellig bijpraten met vriendin, zus, moeder of wie er naast je zit. Geniet van een spannende groepsdans op trommel muziek. Wil je een keer een speciale henna tattoo? Latifa zet ze op je arm, enkel of hand. De middag wordt gehouden in het Noorderpunt, Laan van Vollenhove 10-14 in Zeist Noord. De toegang is gratis. We vragen om cd€™s mee te nemen waar je graag op danst en lekkere hapjes of drankjes. Wij zorgen voor muntthee.

Zomerse buikdansworkshops op woensdagavond in Zeist.Verdiep je techniek of kom kennismaken en nodig je vriendin/collega uit.

Buikdansfeest in Zeist op zaterdag 24 maart 2012.
Spetterende optredens, lekker dansen, een bazaar, henna, massage. Zet de datum alvast in je agenda.

Zondag 11 maart 2012 vieren we Internationale Vrouwendag in het Noorderpunt in Zeist-Noord. Rond het thema “De vrouw van nu”. Een informatieve presentatie over hoe je tijd voor jezelf kunt houden. Geniet van een flamenco optreden en een workshop, een toneelvoorstelling en een buikdansoptreden van mij. Laat je uitgebreid verwennen met massage van nek en handen of een gezichtsbehandeling. Natuurlijk zijn er lekkere hapjes en zorgt onze dj ervoor dat we lekker swingen op de dansvloer.
We hebben de middag georganiseerd met een heel team van enthousiaste vrouwenorganisaties.
In de folder staat meer informatie.

De eerste Oriëntaalse Dansmiddag in het nieuwe jaar houden we op 22 januari 2012, in het Hollebloc.
Een Tribal-fusion workshop, gegeven door Gunesh en een optreden in dezelfde stijl van Gunesh en Anika. De workshop begint om 14.00 uur. Wil je lekker dansen en de optredens zien, dan ben je welkom vanaf 15.00 uur. In de folder staat meer…….