Hadyr

de schone kunst van buikdansen

De wekelijkse buikdanslessen zijn weer begonnen.
Woensdag en vrijdag ochtend kun de bellyfit lessen volgen.
Zet zaterdagavond 23 maart in je agenda voor het leukste buikdansfeest.

Wekelijkse buikdanslessen voor vrouwen in Culemborg, Zeist en Utrecht.
Wil je meer bewegen en houd je van dansen en Arabische muziek?
Spreekt het je aan dat de groepen klein zijn?
Je krijgt persoonlijk tips die ik met humor en liefde geef. 
Kom buikdansen en leer je lichaam op een andere manier kennen.
Je leert verrassende bewegingen en al dansend gebruik je spieren van je rug, buik, heupen en armen die je versterkt en soepel maakt. Geniet van jezelf, samen met de anderen vol vrouwelijke energie en voel je vrolijk en energiek.
Vraag nu een proefles aan voor € 10,-.
Of dans mee met dit filmpje waarin ik een basisbeweging uitleg.

De nieuwe buikdans cursussen starten op 9, 10 en 11 januari.
Culemborg op dinsdagavond 9 januari.
Zeist op woensdagavond 10 januari.
Utrecht op donderdagavond 11 januari.

Al eens Bellyfit® geprobeerd? Het is een workout exclusief voor vrouwen, geïnspireerd door (buik)dans en yoga. Met afwisselend opzwepende en rustige muziek werken we aan onze conditie, souplesse en kracht waarbij de focus ligt op het plezier van bewegen. Love how you feel!

Wil je een les volgen? Dat kan online op woensdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur en vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur.
Wil je meer weten, kijk op deze pagina of meld je aan voor een proefles.

Het leukste jaarlijkse buikdansfeest van Sense of Bellydance komt eraan op zaterdagavond 23 maart in het Torenlaan Theater in Zeist. Fantastische en gevarieerde optredens met de twee beste buikdanseressen van Nederland (Leana en Iris) en aansluitend swingen op wereldmuziek. Zet de datum in je agenda en mis dit feest niet.

Zaterdagavond 11 november was een magischeavond. Roos en ik vierden ons jubileum GOUDEN SPRANKELS, samen 50 jaren buikdansen. Een terugblik volgt.
Een avond vol verrassingen, met afwisselende optredens, magische momenten, swingende muziek, schitterende sprankelsieraden, fonkelende danskleding, ontroerende ogenblikken en twinkelende knipogen. Kortom, een feest waar je bij wilt zijn. In het Torenlaan Theater in Zeist. Van 18.30 tot 11.00 uur. De folder lees je hier. Het programmaboekje is uit, net als het programma overzicht van de optredens.

Loop je al langer rond met het idee dat je een solo of duet wilt maken? Of ben je op zoek naar inspiratie bij het maken van je choreo? Dan heb ik een sprankelend aanbod voor je. Lees verder op deze pagina.

Op zoek naar buikdansen voor het verjaardagsfeest van je kind?
Voor kinderen van 4 – 7 jaar bied ik een oriëntaals danssprookje aan en voor meiden van  7 tot 12 jaar een feestelijke bellydance party. 

Wil je regelmatig nieuws ontvangen?
Lees de laatste nieuwsbrief hier. Je kunt je aanmelden in in het blokje Nieuwsbrief in de rechter kolom op deze pagina (klein scherm: onderaan). Je ontvangt hem dan automatisch 1 x per 2 maanden in je mailbox.

Privé buikdansles met Andrea Alphenaar, destijds actrice in GTST. De video is opgenomen door RTV Utrecht.

TIP: Bekijk dit filmpje! Een grappig en hartverwarmend filmpje met mijn inspirerende, liefdevolle en swingende collega’s van Sense of Bellydance. Samen hebben we ontzettend veel plezier met buikdansen. Bedacht en uitgevoerd door Kyria.